lunes, 9 de mayo de 2011

TRADICIONAIS DO MAR, DELICATESSEN E PRATOS ESPECIAIS

Polvo á Feira


Navallas (12 Uds)


Ameixas á Plancha ou á Mariñeira


Ventrescas con Piquillos en Aceite de Oliva Virxe


Salteado de Polvo con Setas


Espetada de Peixe Sapo con Vieiras e Langostinos (acompañada con arroz e guarnición variada)


Bacallao So-a-Vela (lombo de bacallao de Islandia confitado en oliva virxe acompañado de patacas panadeira e cebola aromatizada)

Revolto de Argazo (Wakame) con Gambiñas


Lenguado ou Peixe Sapo á Plancha


Peixe Sapo con Ameixas en Salsa de Albariño


Arroz con Lombrigante (previa reserva / mínimo 2 persoas)


Lombrigante á Plancha (previa reserva / mínimo 2 persoas)



No hay comentarios:

Publicar un comentario